STAND-UP: CESS OG MARIA

HISNAKUL
FREDAG 14.02.20

Gled dere maksimalt til årets Stand-up under Nordlyst. I år har vi fått med oss både Cecilie Steinmann Ness og Maria Stavang til å underholde! Dette er to av de råeste komikerne i Norge for tiden.

Cess har på kort tid gått fra å være ung og lovende til å bli en av landets største komikerstjerner!

Hun fikk sitt definitive gjennombrudd på Latters hovedscenen i 2013 med ”Latter på Latter” sammen med Hege Schøyen og Linn Skåber. Siden den gang har hun gjort stor suksess på scene og TV, og er i dag en av landets mest populære komikere på Instagram med nesten 300.000 følgere (vi anbefaler deg å følge hun_cess). I 2016 hadde hun hovedrollen i kritikerroste «Märtha – The Musical», og i 2018 ble hun gjenforent med Schøyen og Skåber i ”Tre elefanter i rommet” – en av Latters største showsuksesser noensinne.

Det er mange som har sett henne på TV, enten i ”Løvebakken” på NRK, ”Brille” på TVNorge eller som programleder for ”Gullruten” på TV2 i 2015. Men det er på scenen Cess trives aller best. Hun utstråler en uimotståelig sjarme, en smittende spilleglede og snakker fritt, småfrekt og uanstrengt om alt mellom himmel og jord. Enten hun tar for seg hverdagslige betraktninger eller personlige utfordringer er resultatet stort sett at salen rister av latter.

Maria Stavang aka Piateed

Sagt å være en fremitdig stjerne innen norsk Stand-up.

Hun er kanskje mindre rutinert på scenen enn Cess, men Maria er like uredd som sin makker. Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internettfenomen med over tohundretusen følgere på facebook og instagram. Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og året etter tok hun med seg nykommerprisen på Humorfest i Bergen.

Maria er uten tvil en kommende stjerne som blir lagt merke til – bare i fjor gjestet hun programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.

På scenen forteller hun ufiltrert fra livet sitt til latterbrøl og stormende jubel fra salen. Oppdag standup’eren Maria før alle andre, hun kommer garantert til å bli en fast inventar på norske humorscener i fremtiden.

Kvelden i seg selv vil foregå på Hisnakul, og når vi først har kommet i god stemning kjører vi litt fest etterpå! Mer info kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: