Jubileums-Nordlyst 2020

I 2020 er det altså 20 år siden første Nordlyst gikk av staben. Dette skal feires med et variert program, og arrangementene skal spres utover kommunen. 

Allerede nå kan du sikre deg billetter til en fantastisk konsert , nemlig «Lars og Maria» i Andenes Kirke. Duoen, som begge nesten kan betegnes som lokale, leverer høydepunkter fra egen karrière og nordnorske godbiter.

Det har vært et poeng at alle aldersgrupper skal få et tilbud og dette mener det nye styre at er løst på en god måte. Uten å røpe for mye av programmet kan det sies at det vil bli ungdoms-konserter, barnetilstelninger, teater, foredrag, stand-up og debatt.

Styret er forsterket med nye ekstra krefter, og består i år av fem gjenganger og tre nye medlemmer. De nye medlemmene er Lisa Paulsdatter Solvang, Ellen Vibe og Linea Marie Buitink. Sindre Wolf, Ine Fredaksvik, Gina Wold, Silje Sørvik og Jitse Buitink fortsetter.

Ønsker du å bidra til at dette skal bli en herlig opplevelse for alle, ta gjerne kontakt med leder, Sindre Wolf: sindre.wolf@andoy.kommune.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: