Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet: Viser på veien 2020

ANDENES KIRKE LØRDAG 15.02.20

Endelig er de her. Den ypperste av Nord-Norske duoer!

Fra januar til mars 2019 kunne man se og høre Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes i en av TV2s mest populære programserier «Hver gang vi møtes». I disse musikalske møtene oppstod også de riktig gode samtalene mellom de to, og med en gjensidig beundring for hverandre kom tankene rundt et samarbeid. Dette har nå blitt til en suksess-turné over hele Norge i 2019, kalt Viser på Veien.

Artistene har en varme og humoristisk undertone som følger oss gjennom hele konserten, der både egne og andres viser virkelig får skinne. Vi får høre musikken som har hatt størst betydning i livet for dem begge, og alt framføres av Maria og Lars i duett og hver for seg, sammen med et felles band bestående av tre fantastiske musikere:

Gitarist og musikalsk leder: Bernt Rune Stray
Keyboardist og multi-instrumentalist: Stein Austrud
Trommer og multi-instrumentalist: Martin Bremnes

Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre!


Kort om Maria Haukaas Mittet

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i Eurovision-finalen samme år. I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, med flere låter på egen dialekt. I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM», der hun med stor suksess skrev egne viser og fremførte andres på egen dialekt, med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes), «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest. I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen). I 2017 og 2018 turnerte Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.

Kort om Lars Bremnes

Født i Svolvær og bosatt i Harstad siden 1997. Debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søsknene Kari og Ola. Lars fikk Spellemannprisen i 2000 og 2006, samt Prøysenprisen i 2009. Singelen «Elias» har blitt godt kjent, og mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier. I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1 s A- liste.

ANDENES KIRKE LØRDAG 15.02.20

2 Comments

Legg til din →

  1. Når åpner kirken før konserten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: