Nordlyst Quiz Bonanza!

Ja, det stemmer. 2019 er året vi kjører på med et Quizmesterskap. Vi begynner med små uskyldige quizer på utvalgte steder i kommunen, og så smeller vil til med en megafinale på Folkets Hus fredag 22.februar. Det hele skjer i samarbeid med Radio Nord-Norge, Marmelkroken, Havnehuset og Ullas.

Hvordan fungerer dette da?

Vi har satt opp små quizer på Havnehuset (07.februar) , Ullas (08.februar) og Marmelkroken (14.februar). Det er her de potensielle stormestere starter sin ferd mot tittelen «Nordlyst Quizmasters 2019». De beste lagene fra disse delquizene får nemlig førsteklasses billett til «Nordlyst Quiz Bonanza» fredag 22.februar! Quizen hvor det ultimate quizlaget skal kåres. Her koster det 100kr per lag å delta

Har du gode venner? Dårlige venner? Andre sine venner? Det er ikke så nøye, for man vet aldri hva man trenger på Quiz annet enn noen med lesbar håndskrift.

Quizfinalen fredag 22.februar

Klokken 19:30 åpner vi dørene til det som blir kilden til et år med skryterettigheter. Alle over 18 år kan delta med lag på quizen, og det blir flere premier underveis. Hvert lag må bestå av maksimalt 4 personer.

Det koster 250kr for hvert lag som vil være med, men dette inkluderer etterfest med DJ Jitse. Quizen starter klokken 20:00.

Bare fest, takk.

Ikke klar for å benytte fredagen til å aktivere de små grå, men heller klar for å bare slippe litt løs og få med deg deilig musikk og god stemning? Når Quizen er ferdig åpner vi dørene til fest for alle som er klar for det. Når klokken nærmer seg 2230 er Quizen ferdig, og vi rigger om til fest. Inngang kroner 100,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: