Formiddagskonserter: Synne Meland

Artisten Synne Meland har sin klassiske bakgrunn fra studier i Cambridge, England og Norges Musikkhøgskole på 1990-tallet, men i de senere år har hun brutt seg inn i andre musikalske tradisjoner som bluegrass, country, rock og singer-songwriter. Denne enorme spennvidde i stemme og uttrykk gir Synne en unik posisjon blant dagens utøvende scenekunstnere, og med sitt skuespillertalent og ”stand-up” aktige tilsnitt, er hun den perfekte Entertainer som bare må oppleves!

Synne Meland har stor bredde både musikalsk og som artist.

Etter snart 15 år i Vesterålen, kan vi nå trygt regne Synne Meland som en av våre lokale utøvere. Musikalsk kjenner vi henne fra en rekke konsertproduksjoner som har turnert regionen, bl.a med duoen Freebird og trioen Sjeleføde. I tillegg har Synne stått bak en rekke store produksjoner med vokalensemblet Kammerpikene, hun har hatt det musikalske ansvaret for flere Nordlyst-åpninger, og musikal-oppsetninger ved Bleik
Montessoriskole.

Chapters – musikalske historier om et helt halvt liv

I 2018 har Synne turnert både i nord og i sør med Konsertforestilling «Chapters- musikalske historier om et helt halvt liv» til et begeistret publikum. Det er utdrag fra denne konsertforestillingen vi nå har den store gleden av å tilby Nordlyst-publikumet. Her serverer Synne personlig, humoristisk og friskt fra sine musikalske kapitler: om frihet og ufrihet, om å søke bekreftelse, om å fylle for store (eller kanskje for trange) sko, og om å finne en vei som kan vandres på bare føtter. Sangene hos et barn, en ungdom, en voksen, illustrerer livets kapitler; noen av dem morsomme, noen overraskende, og andre mer melankolske. Kapitlene serveres med Synnes unike kombinasjon av mange ulike musikalske sjangre og roller.

Folkets Hus 
Fredag 22.februar
KL 12:00

Medby Samfunnshus
Lørdag 23.februar
KL 12:00


Billettpris: 150,-
Kjøp billett


Billettpris: 150,-
Kjøp billett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: